19-jarige aangehouden na melding beroving met vuurwapen

Geplaatst op 4 maart 2023, om 14:10 uur

GRONINGEN – De man die vrijdag in het begin van de avond werd aangehouden in de IJsselstraat door een DSI-team van de politie is een 19-jarige inwoner uit de gemeente Groningen. Dat laat de politie zaterdag weten.

Aan het einde van de middag kwam er bij de politie een melding binnen van een beroving waarbij een vuurwapen gebruikt zou zijn. Direct gingen agenten in kogelwerende vesten naar de locatie en werd de hulp ingeroepen van een DSI-team. De Dienst Speciale Interventies doorzochten een woning in de IJsselstraat waarbij uiteindelijk een man kon worden aangehouden.

Tijdens de actie werden buurtbewoners verzocht om binnen te blijven. De politie sloot de IJsselstraat enige tijd af voor het verkeer. De veiligheidsmaatregelen waren nodig om de veiligheid van de buurtbewoners en de politie te waarborgen. De politie doet onderzoek.

LEES OOK: DSI houdt verdachte aan na beroving met vuurwapen

Foto’s: Rick

Reacties

reacties