Auto staat stil op de weg: scooter botst achterop

Geplaatst op 3 maart 2023, om 23:25 uur

GRONINGEN – Vrijdagavond heeft er op de Goeman Borgesiuslaan in Groningen een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Het ongeval vond plaats toen de auto stilstond op de weg zonder de gevarenlichten aan, wat door de bestuurder van de scooter niet werd opgemerkt.

De scooter knalde met hoge snelheid achterop de auto, wat leidde tot flinke schade aan beide voertuigen. Omstanders belden direct het alarmnummer, waarna de ambulance en politie ter plaatse kwamen. Het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Hieruit bleek dat de auto zonder verlichting stilstond op de weg, waardoor de bestuurder van de scooter dit niet op tijd opmerkte. Het is nog onduidelijk waarom de auto op de weg stilstond zonder gevarenlichten aan.

Foto’s: Rick Ten Cate

Reacties

reacties