Stazakken presenteren je product op een chique manier

Geplaatst op 18 maart 2023, om 16:09 uur

Er komt veel op je af als je in je dorp bijvoorbeeld een bakkerij, een snoepwinkel of een notenshop wilt beginnen. Je had vast al marktonderzoek gedaan voordat je je ondernemingsplan maakte en met de bank gesproken om een financieringsplan op te stellen. Met leveranciers ben je al om tafel gaan zitten en je hebt je plan de campagne klaar. Tijd voor de details. Waar je misschien nog niet aan hebt gedacht is waar je je product in gaat verpakken om ze mooi uit te stallen in de vitrine of mee te geven aan de klant. Snoepjes of noten hygiënisch verpakken is hierbij belangrijk. Handige stazakken bieden uitkomst.  Als het gaat om producten die je graag wilt laten zien door de verpakking heen, zijn transparante stazakken hiervoor zeer geschikt.

Stazakken kraft met logo of slogan
Stazakken, het woord zegt het al, zijn zakken die je rechtop zet om zo je product te tonen. Het is handig als je je voorraad wilt ordenen. Afhankelijk van je product kun je ook kiezen voor de authentieke kraftzakken Deze stazakken kraft worden veel gebruikt in de food industrie en hebben de eigenschap natsterk te zijn. De bakker verpakt er graag zijn brood in. Kraft stazakken hebben een ambachtelijke uitstraling en zijn verder geschikt voor noten, zaden, bakpoeders en granola. En wil je deze stazakken gepersonaliseerd hebben, dus voorzien van je (bedrijfs)naam en een slogan? Vraag hiervoor een offerte aan bij de specialisten van DacklaPack

Verschillende soorten stazakken
Buiten de stazakken kraft zijn er nog wat verschillende stazakken verkrijgbaar. Voor elke tak in de foodsector is er een oplossing te bedenken. In de basis komt het op de hieronder genoemde stazakken neer:

Kies voor gekleurde stazakken met gripsluiting als je voor een chique en eigentijdse uitstraling gaat. Kleuren zoals goud, zilver (aluminium), zwart en wit fleuren je product helemaal op.

De eerdergenoemde transparante stazakken zijn uit voorraad leverbaar, maar desgewenst kun je ook deze zakken laten voorzien van een bedrukking naar keuze.

Aluminium stazakken hebben een zeer hoge barrière, dat wil zeggen dat invloeden van buitenaf (stof, vuil, licht, vocht of zuurstof) niet bij de inhoud kan zodat deze langer vers en houdbaar blijft. Deze stazakken blijven, net als bij de andere stazakken, hersluitbaar en daarmee herbruikbaar door de handige gripsluiting.

Ook verpakkingen die bedoeld zijn voor andere doeleinden

Zoek je andere verpakkingen, zoals vloeistof geschikte verpakkingen of zakken waar je koffie vers in bewaart? Heb je sealingtools nodig om verpakkingen mee te kunnen sealen na gebruik? Er is bij DacklaPack een ruime keuze als het gaat om hoogwaardige (milieuvriendelijke) verpakkingen voor verschillende doeleinden. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de verpakkingsmaterialen van DacklaPack.

 

Reacties

reacties