Flink ongeval na mogelijk negeren rood verkeerslicht

Geplaatst op 22 maart 2023, om 08:42 uur

GRONINGEN – Op dinsdagavond heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Metaallaan met de Friesestraatweg in Groningen. Het ongeval, waarbij drie voertuigen betrokken waren en een persoon gewond raakte, heeft voor grote verkeershinder gezorgd in de omgeving.

De hulpdiensten, waaronder de politie, ambulancediensten en brandweer, waren massaal ter plaatse om hulp te bieden aan de betrokkenen. Uit een van de voertuigen moest een persoon worden bevrijd door de brandweer. De gewonde persoon is met verwondingen overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis voor verdere behandeling.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en wordt momenteel onderzocht door de politie. Volgens getuigen zou een van de betrokkenen door rood licht hebben gereden, maar dit kon nog niet worden bevestigd. De politie doet dan ook een oproep aan getuigen om hun informatie te delen en te helpen bij het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Noordelijkfotobureau.nl & Rick en Cate

Reacties

reacties