Vrachtwagen met melk gekanteld en in sloot terecht gekomen

Geplaatst op 21 maart 2023, om 15:03 uur

HOUTIGEHAGE – Op de Skieding (N358) in Houtigehage is dinsdagmiddag een vrachtwagen van Campina gekanteld.

Omstreeks 13:50 uur kwam de melding van het ongeval binnen. Een vrachtwagen van Campina kwam door onbekende oorzaak in de brem terecht, waarna de vrachtwagen in de naastgelegen sloot kantelde. Omdat door het ongeluk mogelijk een gaslekkage was ontstaan, werd de weg volledig afgesloten verkeer. Na controle van de brandweer bleek er geen gaslekkage te zijn ontstaan.

De chauffeur van de vrachtwagen is door de ambulancedienst gecontroleerd, maar zover bekend kwam hij met de schrik vrij. Een andere vrachtwagen komt ter plekke om de melk over te pompen. Hoelang de weg afgesloten blijft, is niet bekend.

Foto’s: Noordernieuws

Reacties

reacties