Vijf rijbewijzen ingevorderd en boetes voor snelheidsovertredingen

Geplaatst op 20 maart 2023, om 18:46 uur

GRONINGEN – Na meerdere meldingen van asociaal rijgedrag op de N363 heeft de politie op zondagmiddag tussen Winsum en Delfzijl een snelheidscontrole opgezet. De controle resulteerde in vijf ingevorderde rijbewijzen en verschillende boetes voor snelheidsovertredingen.

Tijdens de verkeerscontrole zagen agenten meerdere auto’s met hoge snelheid rijden richting Delfzijl, sommigen haalden een snelheid van meer dan 160 km/h. Hiermee creëerden ze levensgevaarlijke situaties voor medeweggebruikers en voor zichzelf.

Ter hoogte van Warffum en Uithuizen in de provincie Groningen zijn vijf rijbewijzen ingevorderd. Ook werden er tijdens de controle verschillende boetes uitgedeeld voor snelheidsovertredingen en asociaal rijgedrag.

 

Reacties

reacties