Automobilist raakt te water in de haven: omstander zag het gebeuren en tikte een ruitje in

Geplaatst op 17 maart 2023, om 07:47 uur

WEST-TERSCHELLING – Een automobilist is donderdagavond met de auto te water geraak in de haven van West-Terschelling, meldt 112 Fryslân.

Even na 18:40 uur kwam de melding binnen dat er een auto te water was geraakt in de haven. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een ambulance, rukten met spoed uit. Ter plekke zag een omwonende het incident gebeuren en is naar de auto toegerend. Door het intikken van een raampje kon de bestuurder van de auto zelfstandig het voertuig verlaten. De bestuurder van de auto is nagekeken door de ambulancedienst en overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto verdween volledig onder water en zal op een later tijdstip worden geborgen.

Reacties

reacties