Schietpartij Bataviastraat Groningen ontstond na conflict: politie zoekt getuigen

Geplaatst op 25 september 2022, om 07:00 uur

Groningen – Op vrijdagavond 23 september komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoners en omwonenden van de Bataviastraat in Groningen vermoeden schoten te hebben gehoord.

Onderzoek wijst uit dat er in elk geval door twee verdachten met een vuurwapen is geschoten. De politie zoekt mensen die meer informatie hebben. De politie is gelijk een onderzoek gestart. Zo is gesproken met meerdere getuigen, zijn camerabeelden bekeken en is er forensisch onderzoek verricht. Een auto die is geraakt is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Uit onderzoek is gebleken dat er een conflict voorafging aan het schietincident. Bij dit conflict zijn meerdere personen betrokken. Er is door in elk geval twee mannelijke verdachten meerdere malen geschoten met een vuurwapen. Op camerabeelden is een deel van de schietpartij te zien. Op meerdere locaties zijn inslagen van kogels gevonden, onder meer een stilstaande auto is geraakt.

Reacties

reacties