Influencer Chahid Charrak rijdt met Lamborghini Huracán 250 km/u over A28: Rijbewijs ingevorderd

Geplaatst op 25 september 2022, om 00:36 uur

Assen – Zaterdag hebben agenten van de verkeerspolitie het rijbewijs van een 32 jarige inwoner uit de gemeente Zeewolde ingevorderd.

Influencer Chahid Charrak reed met een Lamborghini Huracán met een snelheid van 250 kilometer per uur over de A28 tussen Assen en Beilen. Na de wettelijke correcties bleef er een overschrijding van 96 kilometer per uur openstaan.

De man kon niet direct het rijbewijs overleggen, daarom is het voertuig in bewaring genomen. Als het rijbewijs is ontvangen krijgt de eigenaar de auto weer terug. De strafeis zal door de officier van justitie worden bepaald.

Chahid Charrak van het YouTubekanaal DutchPerformante is eerder al tot drie keer toe zijn rijbewijs kwijtgeraakt door snelheidsovertredingen. Dat onthult de ondernemer uit Zeewolde in een YouTube-aflevering van Andy van der Meijde.

Reacties

reacties