Auto belandt in sloot na botsing op kruising bij Sint Annaparochie

Geplaatst op 18 september 2022, om 16:41 uur

Sint Annaparochie – Op de Middelweg-Oost in Sint Annaparochie is zondagmiddag een auto in de sloot belandt na een ongeval.

Op de kruising werd door vermoedelijk een voorrangsfout door een kruisende auto geraakt waarna de grijze auto in de sloot terecht kwam. Omdat de auto in de sloot lag, werden de brandweerkorpsen van Sint Anna en Leeuwarden met de hulpverleningskraan gealarmeerd. Toen bleek dat de auto goed bereikbaar was werd de brandweer van Leeuwarden met de kraan teruggestuurd.

De brandweer heeft na het zekeren van de auto de bestuurder van de auto uit de auto geholpen en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een korte behandeling bleek de bestuurder niet dusdanig gewond te zijn dat vervoer naar het ziekenhuis benodigd was.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en beide voertuigen afgesleept. De weg en het fietspad waren in verband met de hulpverlening enige tijd afgesloten.

Reacties

reacties