84 gripzakjes met poeder in beslag genomen bij 16-jarige Leeuwarder

Geplaatst op 23 augustus 2022, om 13:06 uur

Leeuwarden – Zondagmiddag rond 17:10 uur werd een fietser staande gehouden door de politie op de Bleeklaan in verband met het niet handsfree gebruiken van zijn mobiele telefoon.

Omdat de jongeman, een 16-jarige inwoner van Leeuwarden erg achterdochtig was naar zijn schoudertas vroegen de agenten of er zaken in zaten die niet mochten. De jongeman gaf zijn schoudertas over aan de dienders.

In de schoudertas werden meerdere gripzakjes met harddrugs aangetroffen. De 16-jarige werd aangehouden en is overgebracht naar het cellencomplex. Er is onder andere contant geld en in totaal 84 gripzakjes met wit en bruin poeder in beslag genomen.

Er is een zorgmelding opgemaakt tegen de verdachte. Het politie onderzoek is afgerond en de zaak is overdragen aan het Openbaar Ministerie

Reacties

reacties