Pakketbezorgster gewond na ongeval in Eastermar

Geplaatst op 22 augustus 2022, om 18:14 uur

Eastermar – Een pakkerbezorgster maandagmiddag in een greppel terecht gekomen aan de Torenlaan in Eastermar.

Het incident ontstond omstreeks 17:40 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Bij het ongeval reed het bezorgbusje tegen een lantaarnpaal aan en reed deze omver. Het voertuig belandde door klap in een greppel.

De vrouwelijke bestuurster werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen en werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De pakketen werden door de dienders overgeladen in een andere bestelbus, zo konden deze alsnog bezorgt worden. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig uit de greppel te trekken en af te slepen.

Reacties

reacties