Neergestoken Groninger (26) kent verdachte

Geplaatst op 23 augustus 2022, om 13:30 uur

Groningen – Op maandag 22 augustus heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een woning aan het Hoendiep in de stad Groningen.

De steekpartij vond maandag plaats aan het Hoendiep in Groningen. Hierbij raakte een 26-jarige man uit Groningen gewond. De politie heeft een verdachte op het oog, maar deze persoon is nog niet aangehouden. De verdachte en het slachtoffer kennen elkaar.

De politie startte gelijk een onderzoek. Hieruit bleek dat de 26-jarige man vlak voor het steekpartij was benaderd door de verdachte in zijn woning. Vervolgens is er een conflict ontstaan dat escaleerde in een steekpartij. Het slachtoffer kon na behandeling van zijn verwondingen in het ziekenhuis weer naar huis.

Het onderzoek van de politie richt zich op wat de aanleiding voor het steekpartij is geweest en het achterhalen van de verdachte. De politie is in gesprek met het slachtoffer en onderzoekt of er camerabeelden zijn. Ook verrichtte de politie sporenonderzoek in de woning.

Update: 29-jarige man uit Groningen aangehouden als verdachte voor neersteken 26-jarige plaatsgenoot

Reacties

reacties