Traumahelikopter ingezet na wespensteek in Nieuw-Amsterdam

Geplaatst op 29 juni 2022, om 21:55 uur

Nieuw-Amsterdam – Woensdagavond omstreeks tien over negen werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een incident op de Noordzijde van de Vaart in Nieuw-Amsterdam.

Tijdens de boerenprotestacties ontstond verderop een incident waarbij direct twee ambulances en een traumateam werden ingezet. Het traumateam werd per helikopter naar het incident gevlogen. Wat er precies heeft plaatsgevonden is nog niet bekend gemaakt. Volgens een boeren protest groep is de bestuurder van een bestelbus na een wespensteek onwel geworden.

Wel was te zien dat de ambulances naast de bus van activist Jan Huzen staan. Of die er iets mee te maken heeft is niet bekend. Jan Huzen uit Nieuw-Weerdinge is de voorman van de Steungroep Boeren en Burgers.  Het slachtoffer is een man, hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wij kunnen niet bevestigen dat het Jan Huzen betreft, maar alle livestreams benoemen dat hij gewond is geraakt. Ten tijde van de hulpverlening werd de weg afgesloten.

Reacties

reacties