Knooppunt Holsloot geblokkeerd door protestactie

Geplaatst op 29 juni 2022, om 18:25 uur

Nieuw-Amsterdam – Woensdagmiddag werd er een oproep geplaatst om 16:30 uur te verzamelen bij de Dikkewijk Nieuw-Amsterdam, de oproep was afkomstig uit een boeren in opstand groepsapp.

Vanaf het einde van de middag werd opgeroepen om met zoveel mogelijk personenauto’s en trekkers te verzamelen. De organisatie hoopte een 1000 tal belangstellende bijeen te kunnen krijgen. Op de Dikkewijk zal vervolgens een plan worden gedeeld voor een eventuele vervolgactie.

Een uur na de starttijd van de actie zijn zes tractoren en enkele tientallen personen bij de actie aangesloten. Na een briefing bleek dat de actie zich richting knooppunt Holsloot verplaatste. Op de A37 werd zowel de weg richting Emmen als richting Coevorden geblokkeerd.

Reacties

reacties