Vrouw uit Assen passeert vechtpartij, wordt zelf mishandeld en belandt vervolgens in het ziekenhuis

Geplaatst op 29 juni 2022, om 08:30 uur

Assen – Zondagochtend 26 juni, vond rond half vijf in de Cereshof in het centrum van Assen, een vechtpartij plaats. Een jonge vrouw uit Assen fietste hier langs, en werd in het tumult van de vechtpartij geraakt en viel met haar fiets tegen een muur.

Daarna werd ze door een van de vechtende mannen ernstig mishandeld. Ze raakte hierbij zodanig gewond dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De verdachte is een witte man tussen de 40 en 50 jaar oud, ongeveer 1.95 m lang met een breed postuur. Hij had blond haar van ongeveer vijf cm lang in een slordig kapsel. De man droeg donkere kleding.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. Zo worden waar mogelijk beelden veiliggesteld. Ook is de politie met klem op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

Mensen die informatie hebben over dit voorval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

reacties