Politie zoekt kopschopper na verkeersruzie in Groningen

Geplaatst op 1 maart 2022, om 17:03 uur

Groningen – De politie in Groningen-Stad is op zoek naar een verdachte naar aanleiding van een verkeersruzie. Dinsdagochtend 14 december 2021 rond 11:45 uur ontstond er na een verkeersincident op de Oosterhamrikkade, een verkeersruzie op de Korreweg. 

Bij de ruzie raakte een 35-jarige man uit Midden-Groningen gewond. Hij werd geschopt en geslagen. De politie deelt beelden van de verdachte en hoopt dat mensen hem herkennen.

Bij het incident die bewuste dinsdagmorgen waren twee voertuigen betrokken. De auto’s reden na deze ruzie achter elkaar aan. Nabij de Korreweg zette de bestuurder de auto naast die van het 35-jarige slachtoffer. De verdachte (hij was passagier) opende het portierraam en begon het slachtoffer uit te schelden. Ook spuwde hij naar hem.

De verdachte stapte vervolgens uit de auto en er ontstond een vechtpartij. Het slachtoffer werd hierbij geslagen en er werd meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt, terwijl hij al op de grond lag. De identiteit van de verdachte van de mishandelingen is nog niet bekend en de politie wil graag weten wie dit is.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt, een man tussen de 20 en 25 jaar. Heeft een normaal postuur, zwart kort kroeshaar, droeg op het moment van het delict donkere kleding. Had lichte/witte sportschoenen aan en had een schoudertasje bij zich.

Herkent u de persoon? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via 0800 – 6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Reacties

reacties