Brandweerinzet voor melding van woningbrand in Groningen

Geplaatst op 15 februari 2022, om 13:54 uur

Groningen – Dinsdagmiddag omstreeks 13:00 uur werden diverse brandweereenheden ingezet bij een melding van een woningbrand aan de Gerbrand Bakkerstraat in Groningen.

Omdat er in Groningen stad diverse incidenten tegelijk afgehandeld werden, waren er geen tankautospuiten meer beschikbaar. Hierop werd besloten de brandweerkorpsen van Harkstede en Bedum samen met de hoogwerker uit Groningen in te zetten.

In de woning bleek een beperkte brand te woedden die snel onder controle kon worden gebracht. Het brandweerkorps van Harkstede kon tijdens het aanrijden worden afgemeld. De bewoners konden het pand tijdig verlaten, de brandweerlieden hebben een nacontrole uitgevoerd en konden toen al snel weer inrukken.

Reacties

reacties