Automobilist raakt in de sloot op A7 bij Nuis: Twee gewonden naar ziekenhuis

Geplaatst op 6 februari 2022, om 01:27 uur

Nuis – Zaterdagavond rond middernacht ontstond er een verkeersongeval op de A7 nabij Nuis.

Op de rijrichting van Drachten richting Groningen ontstond ter hoogte van Nuis het eenzijdige verkeersongeval. Zowel politie-eenheden als ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

Er bleek een voertuig in de sloot te zijn geraakt. In het voertuig zaten twee mannen van 27 en 18 uit Almere. Één van de inzittende werd door de ambulancedienst voorzien van eerstehulpverlening en werd daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede inzittende werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht.

Wat de oorzaak is van het verkeersongeval zal door de politie worden onderzocht. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het te water geraakte voertuig uit de sloot te takelen en vervolgens af te slepen.

Reacties

reacties