Motorrijder mist brug over sloot en raakt zwaargewond in Heerenveen

Geplaatst op 6 februari 2022, om 00:06 uur

Heerenveen – Zaterdagavond omstreeks twintig voor twaalf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Willem de Zwijgerlaan in Heerenveen.

Zowel politie-eenheden als ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Op de Willem de Zwijgerlaan bleek een motorrijder een wegversmalling ter hoogte van een bruggetje over het hoofd te hebben gezien. De motorrijder reed daarbij langs de brug, over het water en kwam uiteindelijk aan de overkant van de sloot tot stilstand.

De motorrijder werd door ingeschakeld ambulancepersoneel van twee ambulances onderzocht. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Groningen. De politie onderzoekt het incident.

Reacties

reacties