Jongen gewond bij steekincident op school in Groningen (video)

Geplaatst op 12 november 2021, om 14:05 uur

Groningen – Bij het Alfa Collega aan de Boumaboulevard in Groningen heeft afgelopen vrijdag aan het begin van de middag een steekincident plaatsgevonden. Een jongeman raakte hierbij gewond.

De dader is gevlucht op een scooter. De politie zocht meerdere eenheden in de omgeving, maar kon geen verdachten aantreffen. Op de Boumaboulevard is de directe omgeving van het incident direct afgesloten om  forensisch onderzoek te kunnen uitvoeren.

Een gedeelte voor de school werd afgezet met lint. Er is een burgernetactie opgestart om uit te kijken naar een 18-jarige jongen op een scooter. Hij droeg blauw/rood Nike jas op een zwarte scooter met windscherm.

https://twitter.com/POL_Groningen/status/1459137117884399634

 

Reacties

reacties