Scooterrijder (18) zeer ernstig gewond na val bij Waaxens

Geplaatst op 22 november 2021, om 21:00 uur

Waaxens – Bij een eenzijdig ongeval met een scooter op de Poelewei nabij Waaxens is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige scooterrijder zeer ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de scooter kwam door nog onbekende oorzaak ten val. 

De man werd na een tijdje aangetroffen door voorbijgangers. Daarop werden de hulpdiensten gealarmeerd. Deze kwamen met spoed ter plaatse en hebben de man op locatie gestabiliseerd. Vervolgens is de 18-jarige man uit de gemeente Noardeast-Fryslân met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Forensische Opsporing Verkeer van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De man ligt op het moment van schrijven nog altijd in het ziekenhuis.

Reacties

reacties