Twee fietsers in een uur aangereden in Stad-Groningen

Geplaatst op 11 augustus 2021, om 15:00 uur

Groningen – Twee fietsers zijn woensdag aan het begin van de middag aangereden, op twee locaties in de Stad. Het eerste ongeval vond rond 12:25 uur plaats, op de inmiddels beruchte rotonde in de Siersteenlaan.

Het tweede ongeval vond rond een uur plaats, op een rotonde bij de Laan Corpus Den Hoorn. Bij beide ongevallen werd de fietser aangereden door een automobilist.

Het slachtoffer op de rotonde van de Siersteenlaan raakte lichtgewond, maar kon na behandeling in de ambulance z’n weg vervolgen. Het slachtoffer op Laan Corpus Den Hoorn raakte dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis nodig bleek. Dit slachtoffer is dat ook overgebracht naar het Martini Ziekenhuis in Groningen.

De politie heeft bij beide ongevallen een kort onderzoek gedaan. De rotondes waren tijdens de afhandeling deels niet begaanbaar.

Reacties

reacties