Hotel Winsum ontruimd na brand in wasdroger

Geplaatst op 11 augustus 2021, om 13:44 uur

Winsum – Op Camping Marenland in Winsum heeft woensdag aan het einde van de ochtend korte tijd brand gewoed in een wasdroger. 

De hulpdiensten kregen net voor twaalf uur een melding van de brand. Na een aantal minuten werd er opgeschaald naar het sein ‘middel-brand’. Door de opschaling kwamen er een extra tankautospuit en hoogwerker ter plaatse.

Het hotelgedeelte, waarin de wasdroger stond, is door de hulpdiensten korte tijd ontruimd. Vanwege de ontruiming werd er eveneens opgeschaald, om geen risico te lopen. De wasdroger is door brandweermannen naar buiten getild en afgeblust.

In het pand werd nog een nacontrole uitgevoerd, maar daar kwam niets meer uit. Er raakte niemand gewond en de schade valt relatief gezien mee.

Reacties

reacties