Grote brand verwoest bedrijfspand in Veendam (video)

Geplaatst op 14 juli 2021, om 10:45 uur

Veendam – Bij een bedrijf aan de Cereslaan in Veendam is woensdagochtend een grote brand uitgebroken. Er kwam veel rook vrij bij de brand.

Meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen voor de brand. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk. De brandweer liet weten dat ze opgeroepen werden voor een dakbrand. Omdat er meerdere meldingen binnenkwamen bij de meldkamer werd er snel opgeschaald. Bij de brand zou een harde explosie zijn geweest die in de ruime omgeving werd gehoord.

Het pand kan als verloren worden beschouwd. Iedereen heeft het pand veilig kunnen verlaten. De brandweer heeft nog enkele uren nageblust. Een mobiele kraan heeft geholpen om bij de brandhaarden te kunnen komen.

Reacties

reacties