Fietser gewond bij aanrijding met brommobiel in Damwald

Geplaatst op 14 juli 2021, om 14:04 uur

Damwâld – Een fietser is woensdagochtend ernstig gewond geraakt bij een botsing met een brommobiel. Het ongeval gebeurde op de Badhuswei in Damwald.

Iets voor twaalf uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Naast politie en ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter bleek halverwege tijdens de vlucht niet meer nodig te zijn.

Ter hoogte van de kruising met de J.R. Kloostermanstrjitte kwamen een brommobiel en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is behandeld door het ambulancepersoneel en is daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in beeld gebracht.

Reacties

reacties