Naakte man klimt over hek Vliegbasis Leeuwarden, steelt voertuig en ramt deuren

Geplaatst op 10 juni 2021, om 18:00 uur

Leeuwarden – Een naakte man heeft afgelopen week meerdere vernielingen aangericht op Vliegbasis Leeuwarden. Dinsdagochtend wist de man over een hek te klimmen, een voertuig te stelen en een aantal deuren te rammen.

De verwarde Leeuwarder(27) was over het hek geklommen aldus woordvoerder Robert van Kapel van de marechaussee. Hierna is hij in een legervoertuig gestapt en heeft hiermee een aantal deuren geramd. Ook heeft de man een muur geramd.

Het is niet duidelijk wat de totale schadepost is. De beveiligers van de vliegbasis hebben de man aangehouden en overgedragen aan de marechaussee die de zaak onderzoekt. Hoe de man op de basis kon komen is niet bekend.

 

Reacties

reacties