Forse brand in keuken zorgt voor inzet hulpdiensten in Buitenpost

Geplaatst op 14 juni 2021, om 09:39 uur

Buitenpost – Maandagmorgen werd er een melding gemaakt van een forse woningbrand aan De Barrage in Buitenpost.

De brandweer werd kwart over negen met spoed ter plaatse gestuurd. Hier troffen zij een keukenbrand aan. De woning stond daarbij vol rook, vermoedelijk is de brand ontstaan in de afzuigkap. De brandweerlieden zijn de woning binnengetreden om de brand te bestrijden.

Een ambulance kwam ter plaatse om de bewoonster te controleren op een rookinhalatie, deze behandeling kon ter plaatse worden afgehandeld. Nadat de brandweer een nacontrole had uitgevoerd en gecontroleerd had of de brand door was geslagen, kon de brand meester worden verklaard. Stichting Salvage werd ingezet om de bewoners te ondersteunen bij de schadeafhandeling.

Reacties

reacties