De Skieding N358 rondom Drachtstercompagnie afgesloten na kop-staartbotsing met vier voertuigen

Geplaatst op 14 juni 2021, om 09:13 uur

Drachtstercompagnie – Op De Skieding (N358) heeft maandagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen vier auto’s.

De brandweer, ambulance en de politie werden maandagmorgen omstreeks acht uur opgeroepen. Een auto wilde afslaan, de achteropkomende auto’s zagen dit te laat met als gevolg een kop-staartbotsing. Een derde auto knalde na de botsing tegen een boom en kwam in de berm tot stilstand.

De betrokkenen zijn onderzocht door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. De bestuurster van de derde auto werd net nekklachten uit de auto bevrijdt en werd per ambulance overgebracht naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten.

Vanwege het ongeval werd De Skieding N358 in beide richtingen afgesloten. Op de Folgersterloane en bij de A7 werd al het verkeer omgeleid. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen.

Reacties

reacties