Auto rijdt rechtdoor over rotonde en botst tegen boom in Leeuwarden

Geplaatst op 23 juni 2021, om 10:30 uur

Leeuwarden – De hulpdiensten werden dinsdagavond opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Zuidvliet in Leeuwarden.

Omstreeks 23:30 uur werd de meldkamer gebeld over de melding en stuurde direct de politie en ambulance aan. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten werd duidelijk dat het voertuig rechtdoor over de rotonde is gegaan, waarna deze tot stilstand kwam tegen een boom. Het voertuig raakte ook andere voertuigen welke hierdoor schade opliepen

Omdat er geen sprake was van beknelling kon de brandweer na een korte controle van het gecrashte voertuig al snel weer retour. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse voorzien van eerste hulp waarna deze naar het Medisch Centrum Leeuwarden is overgebracht. De politie heeft het incident op papier gezet.

Reacties

reacties