Persoon ernstig gewond na ongeval bij Stuifzand

Geplaatst op 23 juni 2021, om 10:00 uur

Stuifzand – De hulpdiensten werden vanochtend omstreeks 07:00 uur opgeroepen voor een aanrijding met letsel aan de Oostermaat bij Stuifzand.

Onderweg werd duidelijk dat dit om een ernstig verkeersongeval ging. Meerdere politie-eenheden en ambulances kwamen met spoed ter plaatse bij het ongeval. Wegens de ernst van het incident werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Na de botsing tussen een bedrijfsbusje en een personen voertuig is een daarvan in het naastgelegen weiland tot stilstand gekomen.

Volgens Communicatieadviseur Robert Jan Valkema, woordvoerder bij politie Noord-Nederland, is er in ieder geval één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Reacties

reacties