Drachtster (23) automobilist belandt op zijkant in Oudega

Geplaatst op 28 juni 2021, om 06:00 uur

Oudega – Een 23-jarige jongeman uit Drachten is zondagavond aangehouden bij een eenzijdig ongeval op It West in Oudega (Smallingerland).

De Drachtster reed met zijn auto over It West en raakte door een onbekende oorzaak van de weg. Hij reed vervolgens een hekwerk en een kastje omver. De auto kwam op zijn kant tot stilstand. De politie kwam ter plaatse en heeft een drugstest afgenomen bij de bestuurder.

Uit de test bleek dat de bestuurder onder invloed van drugs reed. De bestuurder uit Drachten is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het bleek niet de eerste keer te zijn dat de jongen onder invloed van drugs reed. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Reacties

reacties