Twee auto’s botsen tegen vangrail door aquaplaning

Geplaatst op 15 mei 2021, om 20:17 uur

Zuidbroek – Op de A7 nabij Zuidbroek ontstonden zaterdagavond omstreeks half acht een tweetal verkeersongevallen.

De beide voertuigen raakten afzonderlijk van elkaar van de weg en ramde daarbij de vangrail. Naast meerdere politie-eenheden kwam ook een ambulance met spoed ter plaatse. De betrokkene zijn gecontroleerd door het ingezette ambulancepersoneel maar geen van hen hoefde voor nader onderzoek naar het ziekenhuis te worden overgebracht.

De incidenten ontstonden in de rijrichting van Hoogezand richting Zuidbroek. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen. De botsingen ontstond door aquaplaning. Rijkswaterstaat sloot de rechter rijstrook en de vluchtstrook tijdelijk af.

Reacties

reacties