Ernstig ongeval tussen twee voertuigen in Sebaldeburen

Geplaatst op 15 april 2021, om 10:00 uur

Sebaldeburen – Twee voertuigen zijn donderdagochtend hard met elkaar in botsing gekomen. Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Een voertuig belandde door het ongeval in het water.

Donderdagochtend om 09:00 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Het ongeval vond plaats op de kruising Westerzand/ Wolddiep tussen Grijpskerk en Sebaldeburen. De weg was tijdens het incident afgesloten.

Een busje kwam op de kruising in botsing met een personenauto waarna de auto in het water terecht kwam. De bestuurder van de auto kon het voertuig op tijd verlaten en is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje kwam er zonder verwondingen vanaf.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Reacties

reacties