Twee Leeuwarders van 18 en 19 jaar aangehouden op verdenking poging doodslag bij aanrijding

Geplaatst op 17 maart 2021, om 11:15 uur

Leeuwarden – Op dinsdag 16 maart omstreeks 15.00 uur kwam de melding van een aanrijding op de Albadastins te Leeuwarden waarbij de veroorzaker was doorgereden. 

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis met aanzienlijke verwondingen. Door getuigen werden zowel de inzittenden als het voertuig beschreven. Kort hierna werd het betreffende voertuig aangetroffen op de Hottingastate. De inzittenden van het voertuig waren niet meer ter plaatse.

Door de goede omschrijving van getuigen konden twee Leeuwarders van 18 en 19 jaar worden aangehouden op het Kalverdijkje. Beide is poging doodslag en het verlaten van een plaats ongeval ten laste gelegd. De bestuurder werd teven verdacht van het rijden zonder rijbewijs. Beide verdachte zijn in verzekering gesteld.

Reacties

reacties