Twee gewonden bij frontale botsing in Gorredijk

Geplaatst op 17 maart 2021, om 09:29 uur

Gorredijk – Op de Badweg in Gorredijk heeft woensdagochtend een ernstig frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor het ongeval. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse om de vier ingezette ambulances te ondersteunen. De weg was lange tijd afgesloten in verband het ongeval.

Bij het ongeval raakten een man en een vrouw gewond. De man zat in de zwarte auto en is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is onder politiebegeleiding met spoed naar het UMCG ziekenhuis overgebracht, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. De voertuigen zullen na het politie onderzoek worden afgesleept. Het ongeval kon ontstaan na een onwelwording van de mannelijk bestuurder.

Reacties

reacties