Traumateam assisteert ambulancedienst bij verkeersongeval in Leek

Geplaatst op 17 maart 2021, om 12:00 uur

Leek – Bij een verkeersongeval op de Oldebertweg in Leek is een fietser gewond geraakt nadat deze in botsing was gekomen met een bestuurster in een personenauto.

Het verkeersongeval ontstond omstreeks twintig over elf. Naast politie-eenheden werd ook een tweetal ambulances met spoed aangestuurd. Om de ingezette ambulancehulpverleners medisch te ondersteunen werd een traumateam ingevlogen naar de locatie van het incident.

Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens per ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De exacte toedracht van het verkeersongeval werd door de politie onderzocht en vastgelegd. Volgens een omstander zou de fietser geraakt zijn bij een afslaande beweging van de automobiliste.

Reacties

reacties