19-jarige Drachtster kan geen ID-kaart tonen en bedreigt medewerkster tankstation

Geplaatst op 13 maart 2021, om 18:00 uur

Drachten – Zaterdagmiddag is een 19-jarige Drachtster aangehouden voor bedreiging bij een tankstation aan de Noorderdwarsvaart.

De politie ontving de melding omstreeks 14.20 uur. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De 19-jarige jongen wilde sigaretten kopen, waarna de medewerkster hem vroeg om zijn ID-kaart te tonen. Omdat de jongeman zijn ID-kaart niet kon tonen, kon de medewerkster de sigaretten niet meegeven.

Hierop werd de jongeman kwaad en heeft hij de medewerkster verbaal bedreigd. De politie heeft een verklaring opgenomen. Toen de politie aanwezig was in het Argos tankstation, meldde de jongeman zich bij de politie in het tankstation. Hierop kon hij worden aangehouden en is hij overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

reacties