Auto in de kreukels na zwaar ongeval in Noordwijk (Gr)

Geplaatst op 13 maart 2021, om 17:13 uur

Noordwijk – Op de N980 “Noorderweg” tussen Marum en Kornhorn is zaterdagmiddag een auto total-loss geraakt na een zwaar ongeval.

De hulpdiensten waaronder brandweer, politie, ambulance en een trauma helikopter werden massaal opgeroepen voor het incident. De auto is door nog onbekende oorzaak geslipt en met de achterkant tegen een boom geknald.

In de auto zaten twee personen, een man en een vrouw. Beide personen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De N980 was in beide richtingen gesloten voor al het verkeer. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De auto kan als total-loss worden beschouwd en is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Reacties

reacties