Bestuurder raakt van de weg en rijdt hek omver in Surhuisterveen

Geplaatst op 16 januari 2021, om 08:30 uur

Surhuisterveen – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Scheiding.

Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Op de Scheiding (N358) bleek door nog een onbekende oorzaak een automobilist naast de weg te zijn geraakt, waarna hij op de kop op een bedrijventerrein eindigde.

De bestuurder en zijn bijrijder zijn beide gecontroleerd in de ambulance. De bijrijder raakte niet gewond. De bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder bleek niet onder invloed.

Het hek om het bedrijventerrein raakte door de aanrijding fors beschadigd. Een berger heeft de auto opgehaald en weggebracht. Tijdens het incident werd één rijstrook afgesloten voor het overige verkeer.

Reacties

reacties