Voorbijganger ontdekt autobrand en slaat alarm, politie onderzoekt oorzaak

Geplaatst op 5 juni 2024, om 07:13 uur

MARUM – De brandweer van Marum werd afgelopen nacht om 01:16 opgepiept voor een autobrand in de Langestraat in Marum. Ze werden door een omstander gewezen op de auto waar het om ging.

Op het voorruit lagen verschillende onbekende artikelen te branden welke inmiddels al een deel van de motorruimte hadden doen weg smeulen. De omstander merkte dat het een niet natuurlijke brand betrof en heeft daarop 112 gebeld.

De artikelen die inmiddels bijna uitgebrand waren zijn afgeblust waarnaar een nacontrole werd uitgevoerd. Er bleken een aantal zaken niet te kloppen of te verklaren waardoor de politie die later arriveerde een onderzoek is gestart.

De forensisch opsporing neemt het onderzoek over en er word onderzocht of er brandstichting in het spel is.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties