Gewonde na zware mishandeling bij skatebaan, 16-jarige verdachte aangehouden

Geplaatst op 15 juni 2024, om 08:26 uur

LEEUWARDEN – Vrijdagavond rond 21.40 uur kreeg de politie een melding van een ernstige mishandeling bij een skatepark aan de Van Loonstraat in Leeuwarden. Agenten troffen ter plaatse een slachtoffer aan dat ernstig toegetakeld was met vuistslagen en schoppen tegen het hoofd en andere lichaamsdelen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Op basis van getuigenverklaringen kon de politie even later een 16-jarige jongen uit Rotterdam aanhouden als verdachte. Hij is in hechtenis genomen, terwijl het onderzoek naar de mishandeling en poging tot doodslag voortduurt.

De politie doet een dringende oproep aan getuigen die mogelijk de mishandeling hebben gefilmd of die andere verdachten bij het incident hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Reacties

reacties