Auto richt ravage aan in centrum Eelde

Geplaatst op 15 juni 2024, om 12:27 uur

EELDE – Een automobilist heeft het centrum van Eelde opgeschrikt door een ravage aan te richten. Op beelden is te zien hoe een zwarte auto een rode auto door het centrum heen duwt.

Het incident begon op de Stoffer Holtjerweg, waar de zwarte auto met hoge snelheid reed en meerdere auto’s en fietsen ramde. Ook een paal werd omver gereden. Tijdens de chaos werd een andere auto door het voetgangersgebied meegesleurd. De rit eindigde uiteindelijk op de Hoofdweg, waar de auto in een heg tot stilstand kwam.

Een persoon raakte lichtgewond, maar hoefde na onderzoek in de ambulance niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van de zwarte auto is aangehouden. De politie is bezig met een onderzoek naar de oorzaak van het incident.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties