Debora (Romana) van Zanger Rinus uit Drachten overleden

Geplaatst op 8 juni 2024, om 06:49 uur

DRACHTEN – Debora Siepman, bekend als Romana en vriendin van zanger Rinus Dijkstra (Zanger Rinus), is vrijdagochtend overleden in haar woning in Drachten. Ze werd 51 jaar oud en was waarschijnlijk overleden aan een hartstilstand. Ondanks de snelle komst van politie en ambulance, kon er niets meer voor haar gedaan worden.

Romana verscheen in verschillende videoclips van Zanger Rinus, waaronder de bekende video ‘Met Romana op de scooter’ uit 2011. Ze begeleidde Rinus ook naar zijn optredens en samen werden ze een bekend duo.

Zanger Rinus heeft laten weten dat het afscheid in besloten kring zal plaatsvinden. Hij dankt alle fans voor hun steun via zijn management. Rinus vertelde dat hij en Debora verloofd waren en mooie plannen hadden voor de toekomst. Haar plotselinge overlijden is een grote schok voor hem, en hij vraagt om de nodige rust om dit verlies te kunnen verwerken.

Reacties

reacties