Pakketbezorgster komt klem te zitten tussen autodeur en paal

Geplaatst op 27 mei 2024, om 15:57 uur

KOLLUM – Een pakketbezorgster is maandag gewond geraakt nadat ze bekneld raakte tussen een autodeur en een paal bij de Praxis aan de Jumaweg in Kollum. Het incident vond rond 14.00 uur plaats.

De vrouw zou bij de bouwmarkt een pakket afleveren toen ze klem kwam te zitten tussen het portier van de bestelbus en een paal. De bestelbus was kennelijk in beweging gekomen op het moment dat ze wilde uitstappen.

Omstanders hoorden de vrouw om hulp roepen en schoten haar te hulp. De bestelbus sprong vermoedelijk niet automatisch op de handrem. De pakketbezorgster is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft het incident afgehandeld.

Foto’s: NoorderNieuws

 

Reacties

reacties