Gewonde na steekpartij, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 20 mei 2024, om 10:35 uur

GRONINGEN – De politie onderzoekt een steekincident in de nacht van zondag 19 en maandag 20 mei rond 01:15 uur aan de Aweg in Groningen. Hierbij is een 29-jarige man uit Ter Apel gewond geraakt.

Omstreeks 01:15 uur ontvingen agenten een melding van een conflictsituatie tussen meerdere personen aan de Aweg in Groningen. Meerdere eenheden gaan gelijk ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een conflictsituatie, waarbij ook gestoken is. Aan de Westerbinnensingel troffen agenten een slachtoffer aan. Dit is een 29-jarige man uit Ter Apel. Hij is bij het incident gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks een zoekslag in de directe omgeving troffen ze geen verdachte meer aan.

Politieonderzoek
De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op locatie zijn ze gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben we met getuigen gesproken. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie kijkt naar camerabeelden uit de omgeving. Op dit moment hebben we nog niemand aangehouden.

 

Reacties

reacties