Vijf drugsdealers, waarvan twee minderjarigen, aangehouden bij actie in de stad Groningen

Geplaatst op 12 april 2024, om 16:38 uur

GRONINGEN – Afgelopen donderdag heeft de politie vijf drugsdealers gearresteerd tijdens een actie in Groningen. Naast de arrestaties zijn er ook drie huiszoekingen uitgevoerd. De actie werd mede uitgevoerd op basis van tips die de politie heeft ontvangen via Meld Misdaad Anoniem.

De politie heeft op donderdag vijf personen opgepakt voor de verkoop van harddrugs, zowel online als offline. Onder de arrestanten bevinden zich een 21-jarige, een 22-jarige en een 26-jarige persoon uit Groningen, evenals twee minderjarige jongens. Van de vijf verdachten zitten er momenteel vier vast. Naast de arrestaties werden ook drie huiszoekingen uitgevoerd als onderdeel van de operatie. Naast twee woningen in Groningen werd ook een woning in Harkstede doorzocht. Tijdens de huiszoekingen zijn onder andere drugs en contant geld aangetroffen. Daarnaast zijn een personenauto, een scooter en een huurauto in beslag genomen.

De politie heeft dit uitgevoerd met behulp van informatie die zij ontving via Meld Misdaad Anoniem.

Reacties

reacties