Verwarde man gooit huisraad op straat en wordt door arrestatieteam aangehouden

Geplaatst op 29 april 2024, om 15:34 uur

GRONINGEN – Maandagmiddag heeft de politie de Waterloolaan afgezet tussen de Verlengde Oosterweg en de Verlengde Willemstraat vanwege een verward persoon die huisraad naar buiten gooide, waardoor gevaar ontstond.

Hoewel de rondvliegende huisraad niemand lijkt te hebben geraakt, lag de Waterloolaan bezaaid met onder andere gevulde bloempotten. Buurtbewoners melden dat de betreffende persoon vaker voor vergelijkbare overlast zorgt en dat er afgelopen weekend ook al spullen op straat waren beland, Meldt Omroep Groningen.

Nadat de straat veilig was afgezet heeft een arrestatieteam de woning betreden om de verwarde persoon tot bedaren te brengen. Deze persoon is vervolgens per ambulance afgevoerd.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties