DSI houdt 40-jarige bewoner aan voor dreigende situatie

Geplaatst op 27 april 2024, om 12:19 uur

APPINGEDAM – Vrijdagavond werd de Molenstraat in Appingedam enige uren afgesloten vanwege een melding over een dreigende situatie.

Rond 21:35 uur ontving de politie een melding dat een bewoner van een woning mogelijk had gedreigd met een vuurwapen of iets vergelijkbaars. Politieagenten, gekleed in zware kogelwerende vesten, zetten een groot gebied rond de woning af. Na mislukte pogingen om contact te leggen met de bewoner, werd de Dienst Speciale Interventies (DSI) ingezet.

Rond kwart voor twaalf ging de DSI de woning binnen en arresteerden een 40-jarige man. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hoewel de politie de woning doorzocht, werd er geen vuurwapen aangetroffen. Het onderzoek naar de zaak is nog gaande. De Molenstraat werd rond half één weer vrijgegeven.

Foto: NoorderNieuws

Reacties

reacties