Gewonde bij kop-staartbotsing op N355

Geplaatst op 9 april 2024, om 17:00 uur

TWIJZEL – Bij een aanrijding tussen een auto, brommobiel en een vrachtwagen in Twijzel is dinsdagmiddag één man gewond geraakt. De gewonde bevond zich in de brommobiel op het moment van het ongeluk.

De hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter, werden ter plaatse geroepen. Na een eerste beoordeling bleek de ernst van het ongeval mee te vallen, waardoor de traumahelikopter niet nodig was en werd geannuleerd. De bestuurder van de zwarte auto werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Hij werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een hond die ook in de auto aanwezig was, bleef ongedeerd.

De vrachtwagenchauffeur kwam eveneens ongedeerd uit het incident. Vanwege het ongeval werd de N355 tussen Twijzel en Buitenpost tijdelijk afgesloten.

Foto’s: Jelke Jongsma

Reacties

reacties